Category

travel filipina

TRIP MANILA – CEBU 2018 #vlog

Tak sah kalau dah balik daripada travel tak siapkan vlog (video travelogue) Beza tau perasaan kita bila tengok gambar dan video ni. Setakat gambar sahaja macam tak puas. Vlog ni menampakkan keseluruhan perjalanan yang lebih jelas. Aku dah kepam video… Continue Reading →

Melawat Manila Ocean Park bersama anak-anak

Pergi Disember 2018 lagi. Tapi baru nak buat entri pasal berkunjung ke Manila Ocean Park ni di tahun 2019. Lambat sangat nak karang sebab kekangan masa. Kerja yang terlalu pack untuk tahun ini. Kena kuatkan semangat jugak untuk siapkan entri… Continue Reading →

© 2019 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑