Hallooo. Banyak gambar dalam phone untuk apa? Simpan pun tak guna kalau handset tu nanti akan KO. Nak upload kat cloud takut tak ingat password plak. Nak gi cuci di kedai, bukan zaman sekarang nak letak dalam album. Lagipun leceh nak kena bersiap keluar semata-mata nak ke kedai gambar. Iklan kupon free berlambak di Facebook, Shopee dan 11street. Tapi, adakah semudah itu akan siap???

Sebab tak buat :

  • Tak ada masa nak hadap lama-lama depan laptop/phone
  • Gambar tak sempat kumpul lagi.
  • Internet slow.
  • Tak reti la…
  • Malas.
 
Ni contoh photobook yang dah siap.
 

Susunan menarik. Jelas lagi tertarik. Nak buat untuk persendirian, atau hadiah, terpulanglah.

Maklumat photobook:

  • Saiz 6×6 inci softcover RM35. 70 keping gambar 40 pages
  • Saiz 8×8 inci hardcover RM90. 100 keping gambar 40 pages
  • Saiz 11×8.4 inci hardcover RM150. 150 keping gambar 40 pages

Cara penghantaran bahan :

  • Melalui pendrive. Bolehlah diposkan pendrive kepada alamat berikut.
  • Melalui google drive atau mana2 cloud. Tuan/puan muat naik bahan tersebut kepada cloud dan share link kepada saya untuk saya muat turun.
  • Melalui medium sosial iaitu facebook messenger atau telegram. Makluman awal, jika menggunakan medium sosial untuk penghantaran bahan mungkin akan drop kualiti gambar.

Apa-apa maklumat lanjut bolehlah hubungi saya di 012-9683725. Atau PM di Facebook Nhazla Fikri.  Boleh bincang-bincang dari hati ke hati. Confirm akan jadi la. Muka pun ada senyum ☺️  

*Harga tertakluk kepda sebarang perubahan yang akan dimaklumkan semasa urusan perbincangan sebelum penghantaran bahan.

*Harga adalah termasuk kos pos. Jika medium penghantaran bahan menggunakan pendrive kos pos perlu ditambah