Category

REVIEW

Pengalaman buruk host Airbnb

Ini bukan la pertama kali kami mengalami pengalaman ditolak oleh host. Aku tak kisah pun kena reject diawal berurusan tanpa melibatkan pembayaran. Biasa la kan. Host pun ada demand jugak nak pilih tetamu yang nak menginap di rumah dia. Itu… Continue Reading →

Menginap di OYO Rooms tidak seindah yang disangka

Baru-baru ini aku sekeluarga pergi ke Kuala Lumpur atas urusan suami. Of course la kena menginap kan sebab tak mungkin nak balik hari ke Kemaman semula. Kebiasaan mencari hotel di website Agoda, Booking.com atau Airbnb. Kebetulan sekarang ni ramai yang… Continue Reading →

Review – CITILINK AIRLINES (AIRBUS A320 – 200)

Pertama kali dengar Citilink Airlines ni aku cuma bayangkan seperkara je. Tak lain tak bukan khidmat penghantaran City-Link Express Malaysia. Konpius jugak kan. Ni tiket flight ke atau post barang? Tentang syarikat penerbangan ini diketahui sebab FB Pemburu Tiket Murah… Continue Reading →

Sebelum ke Manila, baca dulu review Ninoy Aquinoy National Airport (NAIA)

Ninoy Aquinoy National Airport atau NAIA, juga dikenali sebagai Manila International Airport sebagai satu daripada dua lapangan terbang antarangsa yang terdapat di bandaraya metro Manila yang merupakan landasan utama antarabangsa negara Filipina. NAIA ini terletak di sempadan Pasay City dan… Continue Reading →

Mana kopi sedap di KB? KB Brewster ler

Wahai penggemar kopi sekalian yang berada di Kota Bharu. Nak rasa kopi hipster kaw lagi berbeza? Meh nok royat. Rasanya sangat umphh. Kami suka mencuba rasa di banyak tempat. Dan sini highly suggest. Kami promote free je tau. Takde bayaran… Continue Reading →

Review penerbangan Philippine Airlines

Kebiasaan kita lihat ramai yang ke luar negara dengan terbang bersama Airasia. AirAsia ni memang cukup terkenal dengan tambang murah. Itu yang menjadi pilihan bagi setiap pengembara tidak kira dalam atau ke luar negara. Untuk pengetahuan, AirAsia merupakan syarikat tambang… Continue Reading →

© 2019 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑