Category

indonesia

Budak 11 tahun edit video

Anak teruna ni tak puas hati sebab ibu dan abah je pandai edit video. Paksa jugak ibu abah ajar dia. Susah la nak oii. Laptop kita dah tahap nazak untuk bekerja dalam dunia editing ni. Tapi, boleh la lagi kalau… Continue Reading →

Video Travelog 4 hari di Aceh

Assalamualaikum! Sebelum ini kami pernah siarkan mengapa Aceh menjadi destinasi percutian pada musim cuti sekolah bulan Mac. Sila klik link untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pos yang lepas. MENJAWAB PERTANYAAN ANDA BERKAITAN TRIP KE ACEH Untuk kali ini, kami akan… Continue Reading →

MENJAWAB PERTANYAAN ANDA BERKAITAN TRIP KE ACEH

Pantang ada cuti sekolah, kami akan keluar mencari pengalaman dengan mengadakan percutian. Sebagaimana tajuk di atas, baru-baru ini kami telah ke Aceh, Indonesia. Untuk lebih terperinci, kami catatkan segala butiran penting sebagai panduan pembaca. Semoga bermanfaat! Ramai yang bertanyakan mengenai… Continue Reading →

© 2019 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑