Category REVIEW

Mana kopi sedap di KB? KB Brewster ler

Wahai penggemar kopi sekalian yang berada di Kota Bharu. Nak rasa kopi hipster kaw lagi berbeza? Meh nok royat. Rasanya sangat umphh. Kami suka mencuba rasa di banyak tempat. Dan sini highly suggest. Kami promote free je tau. Takde bayaran… Continue Reading →

Review penerbangan Philippine Airlines

Kebiasaan kita lihat ramai yang ke luar negara dengan terbang bersama Airasia. AirAsia ni memang cukup terkenal dengan tambang murah. Itu yang menjadi pilihan bagi setiap pengembara tidak kira dalam atau ke luar negara. Untuk pengetahuan, AirAsia merupakan syarikat tambang… Continue Reading →

Preview Amkov Camera – Cadangan untuk kamera pertama kanak-kanak

   Memang dah lama berniat nak beri kamera kepada anak-anak. Banyak yang mereka akan dapat dengan mempunyai kamera di usia muda. Antaranya, mereka akan lebih fokus, menajamkan pemikiran, elakkan daripada membuang masa, jauhi permainan di gajet dan yang paling penting,… Continue Reading →

Hotel menginap berdekatan KLIA – my review

Susah juga kan kalau terpaksa transit lama di KLIA kan. Lebih-lebih lagi kalau menunggu di waktu malam. Transit ni kadang-kala mengambil tempoh berjam juga lamanya. Ada yang lebih 12 jam pun ada. Kesian pula apabila membabitkan orang tua dan anak-anak… Continue Reading →

Jaket winter bundle

Pemakaian jaket winter amat diperlukan semasa berada di negara yang sedang mengalami musim sejuk. Ada banyak lapis yang perlu dibawa. Antaranya, long john, fleece, t-shirt, jaket dan wind breaker. Banyakkan? Lain hari lain pakaian ke? Kami bukan jenis OOTD. Singkatan… Continue Reading →

Newer posts »

© 2020 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑