Outdoor wedding video


Hafifi&Ira from Azizi on Vimeo.

Kita buat kelainan pada hari perkahwinan. Apa nama ni, wedding highlight? 1st made jugak. Ada noise pada video ni. Memang tak cun. Montaj tu pun aku tak suka. Lain kali buang buat yang simple2 je. Orang nak tengok video kahwin, tapi sibuk nak promote blog. Malu2. Tapi kena buat jugak supaya hakcipta terpelihara. Pape pun, video memberi impak yang berlainan daripada gambar. Lain orang, lain citarasa. Kalo zaman aku kahwin dulu dah wujud macam ni, memang konpem aku buat. Bayar mahal pun tak kisah. Video touching boleh buat pasangan yang dah menurun tahap keintiman pun boleh baik semula. Refreash kenangan. 🙂

Lokasi : Pantai Teluk Mak Nik, Kelantan
Lagu : Christina Perri – A Thousand Years

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *