Tag

perak

Berkunjung ke Kellie’s Castle

Sambungan cerita selepas entri ke Gua Tempurung. Hari sama je ni. Dan dan lepas lenjun masuk gua, terus buat carian tempat menarik lain di kawasan Ipoh. Ter up jugak status di FB. Ada yang suggest ke taman tema di Tema… Continue Reading →

Masuk Gua Tempurung bersama anak-anak

Jauh berjalan kali ni. Alah, Perak je pun. Jauh weh. Aku nak ke sini 5 tahun sekali pun payah. Sebab perlu rentas jalan dari timur ke barat semenanjung Malaysia. Rasa excited nak ke negeri Perak ni lain macam. Anak-anak kemain… Continue Reading →

© 2019 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑