Aku pun tak sure tajuk post ni. Sebab program ni di bawah kelab suami. Just menyertai dan menyokong kuat aktiviti suami untuk mengadakan family day ni. Kitorg pun rasanya patut bercuti sebab nak hilangkan stress kerja sehari-hari. Suami nak shoot semua aktiviti sepanjang 3 hari berada di Mercu Beach Resort, Cherating. Dengan gembira aku pun nak jugak (suka sebab dah lama tak join sama making video). Hope takde problem. Nantikan video kereta yang kedua kami bakal dibuat. Eh, salah-salah. Dah yang ketiga??!!! Cepatnya masa berlalu. Dah nak masuk video ketiga dah yang kereta ni 😀