Tag

baby travel

Vaksin Travel untuk bayi

Tajuk kemain lagi. Seolah-olah beli perisai untuk bayi sendiri sebelum travel. Kah! Vaksin yang aku nak kongsi ni adalah vaksin yang kebiasaan orang ramai ambil tak kira umur pun. Tapi, amat bersesuaian buat puteri kecil kami memandangkan nak terbang ke… Continue Reading →

Ketahui persediaan bayi sebelum keluar negara

Aku fokuskan kepada bayi. Sebab anak-anak yang dah masuk sekolah ni biasanya dah behave. Ugut sikit dah mendengar kata. Bagi bayi pulak, dia langsung tak tahu apa-apa. Kita penat ke, marah ke, muka dia buat dono je. Yang bayi tahu,… Continue Reading →

Panduan travel bersama bayi – Khas buat kali pertama terbang jauh

Dilema bagi individu yang telah bergelar ibu bapa apabila minat terhadap mengembara masih tinggi tetapi mempunyai anak kecil. Lebih-lebih lagi yang berusia 2 tahun ke bawah. Takkan nak break kejap minat tu semata-mata nak tunggu besar kan. Rugi la sebab… Continue Reading →

© 2020 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑