Tag BAYI

Nak tukar pengasuh anak? Sabar dulu

Ada sesuatu yang berlaku yang membuatkan aku menarik nafas lega. Macam ni. Aku baru sahaja jumpa pengasuh lama Niqrisa. Dia nampak sihat walaupun sedang menjalani rawatan kimoterapi kali ketiga. Rawatan kimo ini terpaksa dijalankan kerana breast cancer yang dialami masih… Continue Reading →

Ketahui persediaan bayi sebelum keluar negara

Aku fokuskan kepada bayi. Sebab anak-anak yang dah masuk sekolah ni biasanya dah behave. Ugut sikit dah mendengar kata. Bagi bayi pulak, dia langsung tak tahu apa-apa. Kita penat ke, marah ke, muka dia buat dono je. Yang bayi tahu,… Continue Reading →

© 2020 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑