Tag mr panda

Bandar Dujiangyan, Sichuan China -bersama anak-anak

Sesi throwback kembali lagi. Aku lupa dah video-video yang aku shoot kat Chengdu masih banyak lagi tak edit. Niat nak compile trip perjalanan sejauh 253 km tu di satu video je. Macam rugi la pulak sebab kami pergi 2 minggu… Continue Reading →

Orang Malaysia menginap di Mrs Panda Hostel, Chengdu

Kami terbang ke Chengdu bersama dengan anak-anak pada bulan Disember 2019 yang lalu. Setiba kami di Lapangan Terbang Shuangliu (CTU) pada pukul 2 petang waktu China, kami ingatkan nak terus keluar daripada airport. Masalahnya, kami tak tau mana nak tuju…. Continue Reading →

© 2020 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑