Tag passport malaysia

Cara buat pasport (Renew) time Covid-19

Pasport antarabangsa kami dah tak boleh guna untuk ke luar negara disebabkan tarikh akan expired lagi 5 bulan. Dalam tempoh 6 bulan terakhir sebelum tamat tempoh memang tak boleh nak fly mana-mana. Jadi, kami buat keputusan nak renew passport biarpun… Continue Reading →

Persediaan buat pasport Malaysia bagi bayi

Saiz badan cenonet ni pun nak kena buat pasport ke? Haah, mesti la. Kalau tak buat, macam mana nak ikut pergi jalan-jalan. Tak kira la umur berapa pun. Wajib buat kalau nak merentasi ke negara lain. Selangkah ke negara jiran… Continue Reading →

© 2020 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑