Tag proses

Diari 6 – Proses tak ada penamat

Dah lama tak update diari. Mungkin terlalu fokus kepada channel Ralit di Youtube sehinggakan aku lupa yang ada perkara yang perlu dicatatkan agar tidak lupa di masa hadapan. Huhu Sementara aku ada masa ni, aku nak ceritakan pasal sesuatu yang… Continue Reading →

DIY Pasang wallpaper pattern kayu

Persiapan raya la paling seronok sebenarnya. Perasaan gembira yang membuatkann kita nak buat macam-macam untuk menyambut lebaran. Selain menyediakan juadah dan pakaian raya, suasana rumah pun kami titik beratkan juga. Lebih-lebih lagi kami sekeluarga yang tak boleh balik kampung merentas… Continue Reading →

© 2020 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑