Tag

scammer

Pengalaman buruk host Airbnb

Ini bukan la pertama kali kami mengalami pengalaman ditolak oleh host. Aku tak kisah pun kena reject diawal berurusan tanpa melibatkan pembayaran. Biasa la kan. Host pun ada demand jugak nak pilih tetamu yang nak menginap di rumah dia. Itu… Continue Reading →

Peringatan scammer di Filipina

Hahahaha! Gelak dulu. Sebab ada perkara yang telah disembunyikan semasa kami di Filipina. Sekarang je baru nak bukak cerita. Kesnya macam ni. Kami rimas dengan seorang mamat yang kami jumpa di Cebu City. Aku dah block FB dia. Termasuk bini… Continue Reading →

© 2019 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑