Tag

vlog

Pertama kali ber vlogging

Sebenarnya, channel youtube dah lama kami wujudkan. Kalau tak silap, dari tahun 2013 lagi. Waktu aku masih berkhidmat di SMK Kerteh. Fuh, dah 6 tahun usia channel Ralitmedia. Aku letak nama Ralitmedia ni bersempena nama lama blog aku. Video yang… Continue Reading →

Budak 11 tahun edit video

Anak teruna ni tak puas hati sebab ibu dan abah je pandai edit video. Paksa jugak ibu abah ajar dia. Susah la nak oii. Laptop kita dah tahap nazak untuk bekerja dalam dunia editing ni. Tapi, boleh la lagi kalau… Continue Reading →

TRIP MANILA – CEBU 2018 #vlog

Tak sah kalau dah balik daripada travel tak siapkan vlog (video travelogue) Beza tau perasaan kita bila tengok gambar dan video ni. Setakat gambar sahaja macam tak puas. Vlog ni menampakkan keseluruhan perjalanan yang lebih jelas. Aku dah kepam video… Continue Reading →

© 2019 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑