Bandar Dujiangyan, Sichuan China -bersama anak-anak

Sesi throwback kembali lagi. Aku lupa dah video-video yang aku shoot kat Chengdu masih banyak lagi tak edit. Niat nak compile trip perjalanan sejauh 253 km tu di satu video je. Macam rugi la pulak sebab kami pergi 2 minggu di berlainan tempat. Bila fikir, baik aku edit video separate jadikan episod. Memberi manfaat dalam channel RALIT. Contant pun beratur […]

Cara mudah membina itinerari

Ramai yang berkeinginan ke luar negara tetapi tersangkut dek tak tahu nak buat itinerari sendiri. Kalau ikut agensi pelancongan tu belakang kira ok. Senang je. Bayar dan ikut jela bendera tour guide duk kibar-kibar tu. Hihi. Tapi, itu bukan cara kami. Kami memilih untuk susah. Susah akan bertukar manis di akhir perjalanan. Tips ini sesuai untuk golongan yang inginkan cabaran. […]