Tag itinerary

Bandar Dujiangyan, Sichuan China -bersama anak-anak

Sesi throwback kembali lagi. Aku lupa dah video-video yang aku shoot kat Chengdu masih banyak lagi tak edit. Niat nak compile trip perjalanan sejauh 253 km tu di satu video je. Macam rugi la pulak sebab kami pergi 2 minggu… Continue Reading →

Cara mudah membina itinerari

Ramai yang berkeinginan ke luar negara tetapi tersangkut dek tak tahu nak buat itinerari sendiri. Kalau ikut agensi pelancongan tu belakang kira ok. Senang je. Bayar dan ikut jela bendera tour guide duk kibar-kibar tu. Hihi. Tapi, itu bukan cara… Continue Reading →

© 2021 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑