Tag

kembara bersama anak

Masuk Gua Tempurung bersama anak-anak

Jauh berjalan kali ni. Alah, Perak je pun. Jauh weh. Aku nak ke sini 5 tahun sekali pun payah. Sebab perlu rentas jalan dari timur ke barat semenanjung Malaysia. Rasa excited nak ke negeri Perak ni lain macam. Anak-anak kemain… Continue Reading →

Melawat Manila Ocean Park bersama anak-anak

Pergi Disember 2018 lagi. Tapi baru nak buat entri pasal berkunjung ke Manila Ocean Park ni di tahun 2019. Lambat sangat nak karang sebab kekangan masa. Kerja yang terlalu pack untuk tahun ini. Kena kuatkan semangat jugak untuk siapkan entri… Continue Reading →

Kembara ke Filipina

Filipina bukan pilihan destinasi ramai orang Malaysia. Bahkan, kebanyakannya tiada langsung dalam bucket list travel. Termasuklah kami juga. Tak pernah terfikir pun nak menjejakkan kaki ke sana. Tapi, tak ada salah pun terbang ke Filipina. Nak kenal tempat orang ni,… Continue Reading →

© 2019 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑