Tag melancong keluar negara

Niche Video bagi channel Youtube

Semenjak PKP ni, aku banyak luangkan masa menyunting video travel yang lama-lama. Nak keluar negara tak dapat sebab wabak Covid-19 dah melanda dunia, jadi, aku ambil kesempatan asah balik bakat editing menggunakan software Sony Vegas. Kebiasaan aku edit video hanya… Continue Reading →

Throwback Travel di musim PKP

Semasa PKP ni, dalam kepala banyak merancang. Tapi, entah terpakai ke tak hal yang dirancang di tahun covid-19 ini. Bila nak tamat tak tau la. Aku berdoa agar rangkaian jangkitan terputus. Nak keluar rumah pun tak boleh, inikan pula nak… Continue Reading →

Bagaimana aku mampu bawa semua anak travel setiap tahun?

Sebagaimana kita sedia maklum, travel ke luar negara memerlukan duit yang sangat banyak. Tiket kapal terbang boleh mencecah ribuan ringgit walaupun hanya ke negara jiran seperti Thailand dan Indonesia. Itu belum termasuk makan, hotel dan transportation di negara yang dilawati… Continue Reading →

© 2021 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑