Tag panjat bukit

Ubah sikap selepas daki Bukit Harimau Menangis

Hiking merupakan satu aktiviti glemer masa kini tau. Aku bukan terjebak. Memang dah gemar sangat daripada dulu lagi. Zaman aku kecik-kecik dipanggil Jungle Trekking. Pernah kawan aku cerita pasal hiking di negara luar. Masa tu bodoh-bodoh lagi sebab tak pernah… Continue Reading →

Terokai terowong bijih timah di Sungai Lembing bersama anak-anak

Tak plan pun nak masuk lombong bijih timah ni. Niat di hati cuma nak daki Bukit Panorama. Tapi, alang-alang dah drive jauh 94 km dari Kemaman ni kan, apa salahnya pusing tengok kawasan seluruh Sungai Lembing. Mulanya anak-anak beriya nak… Continue Reading →

© 2020 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑