Outdoor wedding video

Hafifi&Ira from Azizi on Vimeo. Kita buat kelainan pada hari perkahwinan. Apa nama ni, wedding highlight? 1st made jugak. Ada noise pada video ni. Memang tak cun. Montaj tu pun aku tak suka. Lain kali buang buat yang simple2 je. Orang nak tengok video kahwin, tapi sibuk nak promote blog. Malu2. Tapi kena buat jugak supaya hakcipta terpelihara. Pape pun, […]

Kuarters Guru SMK KG Baru 2012

This is my 1sssssssst time made video. Baru nak berjinak-jinak dengan video. Tak la umphh sangat. Nasib baik ada buat. Sekarang diorang dah bersekolah dah pun. Budak-budak ni bila tengok balik jadi malu-malu meow. Aku takde dalam video ni. Tukang amik, biasa la, Women behind the camera. Suka title tu. Hikhikhik