Tag filipina

Melawat Manila Ocean Park bersama anak-anak

Pergi Disember 2018 lagi. Tapi baru nak buat entri pasal berkunjung ke Manila Ocean Park ni di tahun 2019. Lambat sangat nak karang sebab kekangan masa. Kerja yang terlalu pack untuk tahun ini. Kena kuatkan semangat jugak untuk siapkan entri… Continue Reading →

Peringatan scammer di Filipina

Hahahaha! Gelak dulu. Sebab ada perkara yang telah disembunyikan semasa kami di Filipina. Sekarang je baru nak bukak cerita. Kesnya macam ni. Kami rimas dengan seorang mamat yang kami jumpa di Cebu City. Aku dah block FB dia. Termasuk bini… Continue Reading →

© 2021 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑