Tag

travel squad

Konvoi kereta Kelantan-Pattani

Ini entri kedua aku selepas entri Masuk Thailand melalui Kelantan dimuat naikkan baru-baru ini. Panjang lebar aku ceritakan pengalaman memasuki Thailand menggunakan jalan darat melalui negeri serambi Mekah tu. Cop pasport dan melepasi kastam adalah permulaan wajib bagi sesiapa berhajat… Continue Reading →

TRIP MANILA – CEBU 2018 #vlog

Tak sah kalau dah balik daripada travel tak siapkan vlog (video travelogue) Beza tau perasaan kita bila tengok gambar dan video ni. Setakat gambar sahaja macam tak puas. Vlog ni menampakkan keseluruhan perjalanan yang lebih jelas. Aku dah kepam video… Continue Reading →

© 2019 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑