Tag

travelog

Konvoi kereta Kelantan-Pattani

Ini entri kedua aku selepas entri Masuk Thailand melalui Kelantan dimuat naikkan baru-baru ini. Panjang lebar aku ceritakan pengalaman memasuki Thailand menggunakan jalan darat melalui negeri serambi Mekah tu. Cop pasport dan melepasi kastam adalah permulaan wajib bagi sesiapa berhajat… Continue Reading →

Budak 11 tahun edit video

Anak teruna ni tak puas hati sebab ibu dan abah je pandai edit video. Paksa jugak ibu abah ajar dia. Susah la nak oii. Laptop kita dah tahap nazak untuk bekerja dalam dunia editing ni. Tapi, boleh la lagi kalau… Continue Reading →

© 2019 — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑