Hari tu aku ada tulis entri pasal bagaimana nak ke Tengok si mata leban – Chengdu Panda Base Breeding Centre. Boleh klik link diberi untuk baca semula. Bagi yang belum tahu dan nak memang nak tahu sebab tengah buat research nak ke sana nanti, sila la baca. Banyak input yang aku dah masukkan. Mudah dan sangat terperinci aku tulis. Siap dengan gambar pulak tu.

Nak lagi mudah, aku sertakan bersama vlog yang aku dah muat naikkan di Channel Youtube Ralit Deghak. Sebelum nak tonton video tu, apa kata korang subscribe dulu. Korang akan dapat banyak maklumat tentang travel bersama keluarga. Khususnya dengan anak-anak. Jika nakkan tips baru, boleh tekan loceng untuk notifikasi.

Enjoy!

Vlog ini hanya berdasarkan pengalaman keluarga aku. Takde sangkut paut pun dengan orang lain. Malah, aku tak ada sponsor daripada mana-mana pihak. Ini hanyalah atas usaha dan minat sendiri dengan niat nak berkongsi serta membantu kepada sesiapa yang berminat untuk ke Panda Base Breeding Centre satu hari nanti.


Semoga dengan vlog yang aku buat ni dapat memberi sedikit sebanyak gambaran untuk ke sana. Takde la korang terkapai-kapai kan. Apa yang penting, persediaan tu dah ada. Yang lain, tawakal kepada Allah swt.

‘COME AND YOU’LL NEVER BE ABLE TO LEAVE’

Kembara di Dujiangyan bersama keluarga – DIY TRAVEL

Bersama anak panjat Mt. Qingcheng di Dujiangyan, China

Makanan halal di Bandar Chengdu