Aku ada dah banyak kali buat perkongsian di blog ni mengenai tips mudah travel dengan anak. Setiap kali aku buat entri baru, aku akan perbaharui penulisan dan isi mengikut pengalaman terkini seiring dengan masa.

Takde la old school punya style. Sesiapa pun taknak baca kan kalau tarikh dah back dated. Sebab itulah kalau korang baca dan perasan, tajuk lebih kurang. Cuma isi je berbeza.

Disebabkan kami, terutamanya suami aku, dia amik point dalam blog ni dan dijadikan content dalam channel youtube nya. Berbeza dengan hanya membaca dan menonton. Menonton melalui youtube lebih menarik disebabkan kita menggunakan 2 deria sekaligus iaitu mata dan telinga.

Selain daripada itu, intonasi, susunan isi dan contoh gambar/video menjadikan orang lebih tertarik untuk tahu. Jadi, usah buang masa. Boleh lihat link di bawah.

Jangan lupa untuk subscribe. Akan banyak kali perkongsian akan diberikan jika anda mengikuti Ralit Channel ni. Terima kasih!!!!